Salı, Nisan 30, 2024

Donjon

Donjon Hakkında Bilgiler İstanbul Sarıyer / Rumelihisarı

Mekan Telefon : 0 212 2872910

Mekan Adres : Yahya Kemal Cad. No:24

Rumelihisarı’nda bulunan Rumelihisarı Kalesi’nin sırtlarına kadar uzanan çok geniş bir alanda hem kapalı hem de açık mekanıyla hizmet veren Donjon, ister sabahın ilk saatlerinde İstanbul Boğazı ve köprü manzarası eşliğinde kahvaltınızı yapabileceğiniz istersenizde günün ile birlikterleyen saatlerinde şarabınızı yudumlarken Dünya mutfağının en leziz yemeklerini keyifle yiyebildiğiniz bir mekan.

Mevsim balık çeşitlerini en taze şekilde usta şefimizin Donjon’a özel tarifleriyle siz değerli misafirlerimize lezzetli sunumu siz ve değerli dostlarınıza boğaz’da keyifli saatler geçirmenizi sağlayacak.

Sabah 08:00 kapılarını açan yer gecenin ile birlikterleyen saatlerine kadar açık . Donjon 23:00’den sonrasında Dj performans eşliğinde en keyifli partilere ev sahipliği yapmakta. Mezuniyet, düğün ve şirket toplantıları gibi organizasyonlar için çok uygun bir mekan olan Donjon her Pazar sabahı yıllardır süre gelen müdavimlerinin vazgeçemediği brunch’larına sizleri davet ediyor.

İstanbul Sarıyer / Rumelihisarı bölgesinde bulunan diğer mekanları ve gezilecek yerleri de inceleyebilirsiniz. İyi eğlenceler.

Donjon

xx**xx

xx***xx

Önceki İçerikAtaol Beach Bungalows
Sonraki İçerikNaturland Piknik Alanı
ÖNERİLENLER

POPÜLER

Hatay Kral Künefe

Dudu’s

SON YORUMLAR